Wednesday, November 10, 2010

Lupta continua!!!!

Dragii mei,

Va scriu de pe noul meu blog, pentru ca cel dinainte … mi l-au ucis! Cine? Uneltele comunistilor. Nu vreau  zic mai multe dar toata lumea stie de ce sint in stare sobolanii rosii. Daca poate cineva sa ucida ilegal bloguri, acelea nu pot fi decit servicile secrete din mama Rusie, poate FSB J care a amenintat ca va inchide definitiv Wikileaks daca acesta va publica ceva despre spionajul rusesc. Iaca dara, PCRM are suport FSB? 

Daca au ucis un nacajit de blog care era contra lor atunci GINDITI-VA BINE ce pot face daca castiga iara puterea??????

Am primit mai multe mesaje de la voi si unii ati trimis si documente, pentru care va multumesc, si va sigur ca le voi pune pe noul meu blog. Trebuie sa invingem. Acum isi dau arama pe fata comunistii.

Markusha a declarat cu fala ca documentul nu este real dar sa legat numai de virgule si lucruri marunte, asteptam si eu si altii sa fie mai “creativ”, cum zicea el la presa, dar se pare ca  a oboist, se vede si dupa barba lui incalcita de probleme si perspectiva opozitiei in urmatorii patru ani.

        Asteptati in urmatoarele zile noi documente si dezvaluri ca am primit destule.

        Fratilor haideti sa dam lupta finala cu ciuma rosie!!!!

       Fiti alaturi de mine si copii nostrii va vor multimi, daca nu, vor bate din palme si vor face chisca la comunisti inca multi ani de amu incolo.

                                       
SAŞA


2 comments:

  1. Pentru ca lumea, deci si Rep. Moldova, sa cunoasca o schimbare benefica pentru majoritatea populatiei, TREBUIE sa se voteze comunitar-social! E stiut de toata lumea ca partidele de stanga reprezinta interesele celor saraci iar partidele de dreapta reprezinta interesele celor bogati! De aici rezulta care trebuie sa fie optiunea de vot, atat pentru cei saraci, cat si pentru cei bogati! Cei saraci TREBUIE sa voteze partide de STANGA, iar cei bogati TREBUIE sa voteze partide de dreapta! Orice vot care nu are motivatia apartenentei la o comunitate sociala, este un vot bezmetic determinat de o manipulare!

    ReplyDelete
  2. Hi there! Do you know if they make any plugins to protect against hackers?
    I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on.
    Any recommendations?

    Also visit my web page ... Dragon City Cheat Engine

    ReplyDelete